tiistai 27. tammikuuta 2015

Kiitos kommenteista

Hanna:     Hirveen paljon kiitoksia kaikille, jotka on tähän blogiin joskus kommentoinut ♥ Tiedän että kommentit eivät ole se pääasia tässä hommassa, mutta on se silti kiva huomata, että joku on lukenu tätä. Isoin kiitos niille, jotka ovat antaneet rakentavia kommentteja ja neuvoja esim. miten voisin saada tän blogin ulkoasun paremmaks. Kiitoos!




Tänään oli äikän koe, joka meni odotettua huonommin. Tehtävät oli kaikki samanlaisia ja just semmosesta aiheesta jota vähiten osaan, hehe. Oon lukenu vähän enkkua ja etsiskelly uusia kivoja blogeja luettavaksi. Äiti raahas mut salillekki vaikka mun salivaatteet jäi kotiin. Kävinpä sit lökärit ja pitkähihanen t-paita(?) päällä salilla..Tuli vähän kuuma :D


Mietiskelin tuossa että pitäiskö ostaa vaikka uus puhelin. On nimittäi vähä hajalla tää nykyne, hehe. 

P.s Muutan tän blogin ulkoasua sitten ku on aikaa, älkää heti tuomitko sen takia :D
P.p.s En ladannu kuvia flickrin kautta ku ne kuvat ei aina näy. Haluisin kuvista isompia, eli jos joku tietää miten ne saa isommiks jotain toista kautta ni kertokaa mulle!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Anteeksi edellinen sähläys. Tässä kommentti uudestaan. Älä turhaan kainostele blogisi ulkoasua, koska se on yksinkertaisuudessaan ihan kiva näköinen ehkä hieman liian vaaleat sävyt vaan. Näin ihan alkua pikaisesti selailtua ainakin positiivista on isot ja hyvälaatuiset kuvat. Itse ehkä kaipailisin pitempiä tekstejä mutta blogi vaikuttaa mukavalta.

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä tää ulkoasu on tosi kiva ♥ ja kuvia saa isommaksi perus online kuvanmuokkausohjelmilla, niin että muuttaa siis ihan kuvan kokoa. Itselläni on 900x600 kokosia kuvia ja laitan sitten postauksiin ne siis sillä "alkuperäinen koko" valinnalla :) toivottavasti toi edes vähän ehkä auttoi!

    ♥ http://thebutterflygardens.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tää blogin ulkoasu on just söpö. Jos kuitenkin haet jotain muutosta, niin bannerista vois tehdä vähän leveemmän, lisäämällä vaikka pari kuvaa siihen lisää :) Tykkään tosi paljon tän blogin postauksista ja kivoja kuvia!

    http://sxrasa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kivan oloinen blogi! Tosiaan kannattaa pienentää kuvan koko valmiiksi sopivan kokoiseksi, ja sitten lisätessä kuvaa klikata sieltä valinnoista "alkuperäinen koko". Aika jännä tuo, ettei aina Flickrin kuvat näy, mulla ei ainakaan oo ollut mitään ongelmaa sen kanssa :o

    Tää blogin ulkoasu on mun mielestä aika passeli, tosin vähän vaalealla noi sivutekstit yms. Ne vois ehkä olla kaikki samaa sävyä ton päivämäärän värin kanssa? :) Ja banneria mäkin vähän leventäisin, vaikka tosiaan lisäämällä toisenkin kuvan siihen! :)

    Mutta kivoja postauksia täällä ja hyvin kirjoitettu! Apua toi puhelimen näyttö, mulla kans hajos entisestä puhelimesta näyttö, muttei ihan noin pahasti :D

    VastaaPoista