keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hello autumn!

      Oi että rakastan syksyistä luontoa ja syksyä muutenkin! En pelkästään siksi, että luonto on aivan uskomattoman kaunis, vaan myös siksi, että voi alkaa käyttämään ihania neuleita, takkeja ja kenkiä. Myös pimeä on jees, vaikka pelkäänkin kauheasti. Kotosalla, maaseudulla on kuitenkin mukava lähteä iltasella käppäilemään ulos pimeään. Se on samalla rentouttavaa, mutta samalla myöskin jännittävää (pelottavaa oikeastaan). Luonnossa käveleskely, valokuvailu ja metsästäminen on syksyssä kaikkein mukavinta! (minun metsästäminen=Iskän perässä kävelyä.. :D mulla ei nimittäin oo korttia..vielä!)
     On syksyssä jotain huonoakin...Kuten esim. se, että sataa paljon. Syksyinen kylmyys ei vielä haittaa ja se onkin vain mukavaa (juurikin sen pukeutumisen takia), mutta ku oikein huono päivä sattuu ja vettä tihuuttaa niskaan niin luulen ettei kovin monella silloin huvita lähteä ulos ollenkaan. Nyt on kuitenkin ollu hyvät kelit ja toivon, että jatkuis samanlaisena!
     Kävin viikonloppuna pikareissun kuvailemassa ja sain nää vasta nyt tänne laitettuu, koska kiire on ollut melkoinen. Eilinen päivä meni läksyissä, body shapessa ja taas kerran läksyissä. Koeviikkokin lähestyy ja pitäis pikkuhiljaa alkaa valmistautumaan siihenkin. Lisäksi pähkäilen tässä just, että pitäiskö hommata metsästyskortti..Se kurssi on nimittäin just samaan aikaan ku koeviikko niin en oikein tiedä sitten. Tuntuu jotenkin, että jos käyn sen niin joko koulukokeet tai se metsästäjätutkinto menee pieleen. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä, joten pähkäilyä riittää! Nyt kuitenkin lisää kuvia.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti