keskiviikko 18. joulukuuta 2013

tilulei

Niin vain alkaa syyslukukausi olla lopussaan. Vielä kaks päivää koulua ja sitten pääsee lomalle! Eikä siihen jouluunkaan ole enään kovin montaa päivää. Vähän pelottaa, että kuinkahan mahottomasti taas lihon. Jouluna mä vaan syön ja syön ja syön. Noo, ainahan niitä kiloja voi sitte joulunjälkeen alkaa sulattelemaan :) Lahjat on vieläki hankkimatta ja kaikkea muutaki pitäis vielä ehtiä tekemään! Pitäs siivota oma huone ja talli ihan kunnolla, leipoa lisää pipareita, paketoida lahjoja ja auttaa äitiä jouluvalmisteluissa. Mukavasti on vielä hommaa, mutta eiköhän tää tästä! :)

Sitten vanhoja kuvia osa2

Kuvia selaillessani huomasin, että oon ottanu aika paljon kuvia mun käsistä ja silmistä. Käsiä kuvaan yleensä kynsien tai korujen takia, ja silmiä koska tykkään muokata "silmäkuvien" värejä. Aina esim. omaa kuvaa muokatessani kiinnitän ensimmäiseksi huomion silmiini. Haluan, että silmät näyttävät isoilta tai kivan värisiltä. 

Ai että..kone sammu yhtäkkiä..Kaikki kuvat, mitä aattelin tähän laittaa, katos. Oli kova homma ettiä ne, enkä jaksa alkaa uuestaan, joten laitan tähän vielä muutaman kuvan, jotka löydän helposti..:D

Pitäiskö värjätä taas vaaleeksi? Vai tummennanko :o

Hanna

3 kommenttia: