lauantai 13. kesäkuuta 2015

I could give up shopping, but I'm not a quitter.

     Päädyin jälleen kerran Polyvoren sivuille ja väsäsin siellä viisi kollaasia. On tosi kiva tämmöne sivusto ku sieltä saa aina itellekki vähä inspistä. Mulla vaan on yks asia, mikä siinä sivussa häiritsee..siellä on vaa nii paljon kaikkee ihanaa, etten ikinä osaa päättää mitä valitsisin. Ja saa siitä semmosen (huonon?) sivuvaikutuksenki, kuin shoppailukuumeen. Kuitenkin tää on ihan mahtava ja täällä saa ajan helposti kulumaan! Jos minulla olisi rahaa, niin ostaisin kaikki jutut näistä kollaaseista, ja vähän (paljon) muutakin.
Untitled #10

     Toi toppi on niin ihana että oli aivan pakko tehä sen ympärille asu. Oon aina tykänny mustan, beigen, punasen ja kullan yhistelemisestä ja siksi päätin muodostaa asun niitä värejä käyttämällä. Valitettavasti tämä katosi polyvoresta, joten en voi laittaa tähän mistä nämä jutskat ovat :/ Mutta kampaukseen löysin samankaltaisten tukkatyylien ohjeita juutuubista. Niitä ovat mm. tämätämätämätämä ja tämä.


     Tää alhaalla oleva asu synty oikeestaan ihan summan mutikassa, ku keräilin tähän vaa kaikkee kivaa. 
Laukku täältä, aurinkolasit täältä, bootsit täältä, aurinkohattu täältä, farkkushortsit täältä, viitta täältä ja crop top täältä. Samantapaisen tukan voi tehdä joko näinnäinnäin tai sitten jollain muulla tavalla. 
Untitled #10Untitled #11


     Tää on tämmöne yksinkertane mutta kiva asu.
T-paita täältä, farkut täältä ja converset täältä, mutta löytyy kyllä muualtakin.




Untitled #13

     Tää asu koostuu farkuista, jotka haluan sekä ehkä yhestä mun lemppariväristä asusteissa ja meikeissä, beigestä. 
Farkut täältä, clutch täältä, showstopper palette (?) täältä ja nämä älyttömän ihanat avokkaat täältä.


Untitled #14

     Tässä ihaninta on noi topit ja kukkajutut. Ihanan kesäisiä :)
Punainen kukkakruunu, tai oikeastaan panta, täältä, vaaleanpunainen kukkapanta täältä, kultaiset käsirenkaat täältä, vaaleansininen toppi täältä, punainen toppi täältä, monivärinen kukkapanta täältä, moniväriset käsirenkaat täältä ja vaaleansininen kukkapanta täältä.

     Lyhyesti tähän vielä tämän päivän kuulumisia. Heräsin vasta yhen maissa ja lähin melkeempä heti koiran kanssa lenkille. Täytyy sanoa, että toi Elmeri on kyllä tosi ihana! Se on niin kiltti ja tottelee mua vaikkei sitä koskaan oo oikeestaan hiirveesti opetettukkaan. Tulee luokse ja luottaa muhun vaikka tää on vasta toinen päivä sillä meillä. Nyt iltasella käytiin mökillä moikkaamassa tätiä ja ku tultiin kotiin, kävin saunassa ja sit katoin iskän ja äitin kanssa tangomarkkinoita. 

     Aloin eilen muokkaamaan blogin ulkoasua ja jostain syystä en saanut muutettua blogin leveyksiä tai keskitettyä otsikoita ja gadgeteja, joten ulkoasu on nyt hieman sekava. En saanut niitä muokattua nytkään, joten koitan huomenna uudestaan. Nyt nukkumaan, öitä! :)      

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan olonen blogi, jossa on ihana banneri ja ihania kuvia:) Tykkään! Hyvää kesää sulle:)

    http://radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Todella hienoja asukokonaisuuksia! Lempparini on eka. :-)

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award-haaste.html mun blogissa ois sulle haaste :)

    VastaaPoista